WEBSITE LATEN MAKEN

WORDPRESS WEBSITE OP MAAT

Bedrijven moeten vandaag de dag steeds meer moeite doen om op te vallen in de ogen van de klant. Aangezien dit door de vele andere concurrenten vrij lastig is, is het belangrijk dat jouw onderneming beschikt over een goede website. Wij van Mistercode staan klaar voor alle ondernemers die verschil willen maken, die ├ęcht naar voren willen springen uit de groep aanbieder. Op de eerste plaats zijn wij er voor websites en webshops.

Naast het opzetten van de website zijn wij ook in staat om deze te onderhouden. Het beheer, de SEO en de Adwords vallen allemaal onder de mogelijkheden die MisterCode jouw bedrijf kan bieden.
Of het nu gaat om coderen of om het opzetten van een site, alles is mogelijk bij MisterCode. Zo is het bij ons onder andere mogelijk om te kiezen uit diverse soorten pakketten. Wat voor pakketten zijn dit? Dat gaan we je vandaag eens laten zien!

WORDPRESS WEBSITE

Waarom WordPress en waarom MisterCode?

Want er is veel keuze om elders een website te laten bouwen. MisterCode maakt WordPress websites op maat. Wij ontzorgen de ondernemer met een moeiteloze opstart van de website. Ook het dagelijks gebruik van de website is zeer makkelijk en kost weinig tijd voor de ondernemer.

Met een WordPress website is veel mogelijk zo kan je een review systeem voor je klanten koppelen, en makkelijk in te vullen klanten contact formulier, of complexe aanmeldformulieren voor uw evenement of seminar.

MisterCode gebruikt een eigen server voor zijn klanten. Zo zorgen wij voor een probleem vrije hosting. Dit is een server met een eigen IP adres gehost vanuit Amsterdam en zo zit je dus niet met 30 andere websites op een IP adres zoals bij veel hosting partijen. Een website bouwen op maat in WordPress is een goedkope optie bij Mistercode. Want de uren die jij kwijt zou zijn met het bouwen van een eigen website kost meer dan het laten bouwen van een WordPress website door MisterCode.

Laat het bouwen van een website en coderen dus maar aan ons over zodat jij je kan richten op waar jij goed in bent. Jouw bedrijf runnen en omzet maken..

Service en onderhoud

Onderhoud en service zijn belangrijk voor uw website. Zonder onderhoud loopt uw website beveiligingsrisico en kunnen criminelen gegevens stelen. Daarom is het van belang om de website zo up to date mogelijk te houden. Wij kunnen je hierin helpen met onze onderhoudspakketten.

SEO Uitbesteden

Seo uitbesteden aan ons is een goede keuze. Wij zorgen ervoor dat jij als bedrijf goed gaat scoren in Google. Dit doen we met een team specialisten die jou website met onze seo naar een hoger niveau tillen.

Website op maat

Een website op maat laten maken door ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen op korte termijn reageren op jouw vragen. Wij maken van wens werkelijkheid.

HANDIGE INFORMATIE

AANGESLOTEN BIJ