WEBSHOP LATEN MAKEN

WORDPRESS WEBSHOP OP MAAT

Bedrijven moeten vandaag de dag steeds meer moeite doen om hun producten online te verkopen. Aangezien dit door de vele andere concurrenten vrij lastig is, is het belangrijk dat jouw onderneming beschikt over een goede webshop.Wij van Mistercode staan klaar voor alle ondernemers die verschil willen maken, die écht naar voren willen springen uit de groep online aanbieder. Op de eerste plaats zijn wij er voor websites en webshops.

Naast het opzetten van de webshop zijn wij ook in staat om deze te onderhouden. Het beheer, de SEO en de Adwords vallen allemaal onder de mogelijkheden die MisterCode jouw bedrijf kan bieden.Of het nu gaat om coderen of om het opzetten van een site, alles is mogelijk bij Mistercode. Zo is het bij ons onder andere mogelijk om te kiezen uit diverse soorten pakketten. Wat voor pakketten zijn dit? Dat gaan we je vandaag eens laten zien! 

WORDPRESS WOOCOMMERCE WEBSHOP

Waarom Woocommerce en waarom MisterCode?

Want er is veel keuze om elders een webshop te laten bouwen. MisterCode maakt WordPress webshops op maat. Wij ontzorgen de ondernemer met een moeiteloze opstart van de webshop. Ook het dagelijks gebruik van de webshop is zeer makkelijk en kost weinig tijd voor de ondernemer. Invoeren van nieuwe producten, het annuleren van producten of het aanpassen van een prijs, het is allemaal zo gedaan. Met een WordPress webshop is veel mogelijk, zo kan je;

Een online betalingssysteem koppelen voor Ideal en creditcard betaling.
Verzendkosten per regio, land, gewicht enz. allemaal al instellen in de webshop.
Meerdere prijslijnen gebruiken voor jouw bezoekers (B2B en B2C hebben zo hun eigen prijslijn.)
PDF facturen laten opmaken met logo en bedrijfsgegevens.
Naast fysieke ook digitale diensten en Producten aanbieden
producten koppelen maken voor speciale voordeelacties
Relevante artikelen tonen n.a.v. shop historie.
Nog 1001 andere dingen doen met je WordPress webshop.

MisterCode gebruikt een eigen server voor zijn klanten. Zo zorgen wij voor een probleem vrije hosting. Dit is een server met een eigen IP adres gehost vanuit Amsterdam en zo zit je dus niet met 30 andere webshops op een IP adres zoals bij veel hosting partijen. Zo zorgen wij er voor dat jouw webshop operationeel blijft en je verkopen gewoon door kunnen gaan. Een WordPress webshop laten maken bij MisterCode heeft zo zijn voordelen.

Een webshop bouwen op maat in WordPress is een goedkope optie bij MisterCode. Want de uren die jij kwijt zou zijn met het bouwen van een eigen webshop kost meer dan het laten bouwen van een WordPress webshop door MisterCode. Laat het bouwen van een webshop en coderen dus maar aan ons over zodat jij je kan richten op waar jij goed in bent. Jouw bedrijf runnen en omzet maken.

Service en onderhoud

Onderhoud en service zijn belangrijk voor uw website. Zonder onderhoud loopt uw website beveiligingsrisico en kunnen criminelen gegevens stelen. Daarom is het van belang om de website zo up to date mogelijk te houden. Wij kunnen je hierin helpen met onze onderhoudspakketten.

SEO Uitbesteden

Seo uitbesteden aan ons is een goede keuze. Wij zorgen ervoor dat jij als bedrijf goed gaat scoren in Google. Dit doen we met een team specialisten die jou website met onze seo naar een hoger niveau tillen.

Website op maat

Een website op maat laten maken door ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen op korte termijn reageren op jouw vragen. Wij maken van wens werkelijkheid.

HANDIGE INFORMATIE

AANGESLOTEN BIJ