Back to school met MisterCode

MisterCode heeft jarenlange ervaring in webdesign op maat en technische koppelingen in WordPress. Wij bouwen snel van wens naar werkelijkheid.

Back to school

De afgelopen maanden is een heel bijzondere tijd geweest voor iedereen in de samenleving. Overheden, bedrijven, maar ook zeker scholen hebben ontzettend veel voor hun kiezen gekregen en veel veranderingen moeten ondergaan.

Back to school again

Van een gewone lesdag is al maanden geen sprake meer. Scholen zullen zich moeten blijven inzetten om, in deze bijzondere tijd, hoogwaardig onderwijs te leveren. Aangepaste lestijden en dagen, andere leermethodes, thuis onderwijs verstrekken. En dan dit alles communiceren naar alle betrokken partijen. Er komt een boel bij kijken om dit goed te regelen.

Het regelen van een goede online omgeving van een school voor de ouders, leerkrachten, leerlingen en andere betrokkenen is hierin ontzettend belangrijk. Bent u goed bereikbaar, kunnen betrokkenen vinden wat ze zoeken, is alles veilig, maken we gebruik van de laatste technieken, hoe kunnen we het onszelf makkelijker maken, wie kan ons adviseren. Allemaal vragen waar u als schoolbestuur mee kan worstelen.Wij van Mistercode staan klaar voor alle scholen in Nederland. Wij kunnen hulp bieden in al uw online vragen en met u meedenken naar oplossingen die voor u werken. Wij hebben jaren ervaring in het adviseren, bouwen van website, coderen van applicaties, veilig hosting en emailservers regelen en troubleshooting van problemen. Deze kennis willen wij ook graag inzetten om u als schoolbestuur bij te staan in het maken van de juiste online keuzes. Lees verder op onder site of neem direct contact met ons op.

Waarom een WordPress website voor uw school en waarom kiezen voor MisterCode? Want er is veel keuze om elders een website te laten bouwen. MisterCode maakt WordPress websites op maat. Wij ontzorgen u als schoolbestuur met een moeiteloze opstart van de website. Ook het dagelijks gebruik van de website is zeer makkelijk en kost weinig tijd voor u als gebruiker.
Met een WordPress website is veel mogelijk voor uw school. Er kan op deze manier een online platform gecreerd worden die precies past bij uw school. 

Heeft u speciale wensen voor u school. Wilt u iets toevoegen aan uw website wat nog niet bestaat en speciaal voor uw school vervaardigd moet worden? Wilt u een okoppelingen maken met uw website en andere IT systemen binnen uw school? Wij kunnen deze applicaties voor u programmeren. Wij hebben een team van ervaren mensen tot onze beschikking die hoogwaardig programmeer werk leveren.

Elke applicatie is uniek en zal met de grootste zorg worden voorbereid, gepland en geprogrammeerd. Wilt u meer informatie over wat wij voor hun kunnen betekenen mbt applicaties of heeft u als schoolbestuur een idee wat u werkelijkheid wil laten worden. Neem dan met ons contact op. 

Onderhoud van websites, webapps of mobiele applicaties is een proces waarbij een product na levering wordt gewijzigd om fouten te corrigeren, de functionaliteit te verbeteren of het product eenvoudig aan te passen aan een aangepaste omgeving.Mistercode biedt een breed scala aan bugfixing- en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat de website of applicatie soepel en volledig in overeenstemming met de eisen van de klant werkt. Met de hulp van ons professionele team van experts bieden wij kwalitatieve bug fixing van uw bestaande websites en applicaties.

MisterCode gebruikt een eigen server voor zijn klanten. Zo zorgen wij voor een probleem vrije hosting. Dit is een server met een eigen IP adres gehost vanuit Amsterdam waarbij u niet met 30 andere websites op een IP adres zoals bij veel hosting partijen. Special voor scholen hebben wij een aparte server waar alleen maar websites van scholen op staan en nooit meer dan 10 website tegelijkertijd op actief zijn. Hiermee voorkomen we een piek in data verbruik die e-commerce en bedrijfswebsite nog wel eens veroorzaken. Waardoor de overige website op de server traag worden of zelf niet meer bereikbaar zijn. Met onze speciale school server voorkomen deze problemen. U kan bij Mistercode kieze voor Shared en Private hosting. Wij leggen graag uit wat het verschil is. Naast hosting regelen wij ook betrouwbare emailservers voor uw school. 

Website op maat

Een website op maat laten maken door ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen op korte termijn reageren op jouw vragen. Wij maken van wens werkelijkheid.

HANDIGE INFORMATIE

AANGESLOTEN BIJ