06-24845535 info@mistercode.nl

Google Adwords campagne uitbesteden

Vele bedrijven beginnen wel in te zien dat Google een ontzettend belangrijke rol speelt bij het aan de man brengen van een bepaald product of onderneming. Echter, een hoop ondernemers weten niet zoveel af van alle mogelijke IT-toepassingen die er geschikt zouden zijn voor de betreffende onderneming. Zo ook bij het opzetten van een Google Adwords campagne. Gelukkig is het altijd mogelijk om Google Adwords uit te bestede. Dit is dan ook waar wij je mee kunnen helpen.

Google Adwords uitbesteden aan professionals

Door te kiezen voor Google Adwords uitbesteden aan MisterCode zal je in staat zijn om alle voordelen van deze Google Adwords campagne te ondervinden, zonder dat je er zelf ook maar enig werk aan hebt. Dankzij een succesvolle Google Adwords campagne komt jouw bedrijf, dienst of instelling een stuk hoger in de Google ranglijsten te staan. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het aantal klanten zal stijgen, met als gevolg dat je meer conversie gerichte verkopen hebt. Niet voor niets dat Google Adwords uitbesteden nog altijd behoort tot een van de beste stappen die je als ondernemer maar kunt nemen! Ook gebruiken we slimme SEO-methodes die we combineren met jouw Google Adwords campagne. Dit levert een nog beter resultaat in organische zoekopdrachten op.

MisterCode heeft Google certificaten in huis en weet hoe we jouw Adwords campagne tot een succes moeten maken. Wij verzorgen de volledige Adwords campagne voor jou bedrijf.

Uiteraard is er altijd nauw contact met jou als opdrachtgever om te bepalen welke richting we opgaan, hoe we de Adwords campagne vorm gaan geven en heb je inzicht in het behaalde resultaat.

 

 Google Adwords campagne uitbesteden heeft een aantal onderdelen om een goed resultaat neer te zetten.

Als eerste moet er een Adwords account worden opgezet. Als dit helemaal is ingesteld en gekoppeld is met de website kan de campagne van start gaan. Het budget van de Adwords campagne is erg afhankelijk van het soort onderneming, het beoogde doel van de campagne en natuurlijk de financiële positie van de ondernemer.  Wij van MisterCode hebben hier geen simpele formule voor. Het is elke keer in overleg met de ondernemer dat er een budget wordt vastgesteld door de ondernemer. Uiteraard kan het budget gaandeweg de Google Adwords campagne worden aangepast.

Een Google Adwords campagne uitbesteden kan op diverse manieren. Sommige internetbedrijven doen sec de Adwords en verder niks. Anderen zoals wij van MisterCode combineren de Google Adwords campagne van de ondernemer samen met slimme SEO-toepassingen. Door deze combi wordt het effect van Google Adwords alleen maar versterkt. Wat dus eigenlijk neerkomt dat je meer conversie gerichte verkopen hebt. Hierdoor betaal je per saldo minder per potentiële klant. En welke ondernemer wil dat nu niet. Minder betalen voor betalende klanten.

 

Bij MisterCode hebben wij 2 standaardpakketten om Google Adwords in abonnement vorm aan te bieden. Het eerste pakket gaat tot een Adwords budget van 5.000,- euro per jaar en ons tweede abonnement gaat tot een 10.000, – euro aan Google Adwords budget.
Als ondernemers meer budget vrij hebben gemaakt voor de campagne dan kunnen we een op maat oplossing bieden. Uiteraard nog steeds tegen onze zeer interessante prijzen.

 

De volgende zaken doen wij maandelijks voor de ondernemers als zij Google Adwords uitbesteden bij MisterCode. De ondernemer heeft er feitelijk geen omkijken naar en alles wordt geregeld.

 

  • Google Adwords account opzetten
  • Google Adwords budget samen vaststellen
  • SEO gerichte advertenties maken en plaatsen
  • SEO-strategie uitzetten (conversie gericht)
  • Google Adwords account Hulp en onderhoud.

 

De looptijd van onze abonnementen zijn 12 maanden en de kosten zijn voor het LITE pakket 75 euro per maand (Adwords budget van max 5000,- per jaar) en 99,95 voor het Pro pakket (voor max 10.000, – budget per jaar)

 

Een Google Adwords campagne uitbesteden is naar ons idee een zeer slimme zet. Wij weten wat we doen en hoe wij het beste resultaat voor jou als ondernemer kunnen behalen.

Bij het zelf doen van een Google Adwords campagne wordt er vaak veel gemist en dingen niet goed uitgevoerd. Hierdoor laten ondernemers die de Adwords campagne zelf doen veel potentiele klanten en dus bakken met geld liggen.

Door het zelf doen van een Adwords campagne gaat deze potentiele klant niet naar jouw bedrijf maar naar de concurrent om daar zijn aankoop te doen. Hoeveel omzet look jij hierdoor mis? Dan kan in de duizenden euro’s lopen bij veel bedrijven.

Stel nu dat deze fouten niet gemaakt worden en er ook nog eens slimme methodes worden gebruikt om Adwords te combineren met andere zoekelementen. Hoeveel meer potentiele klanten zal dat dan opleveren en hoeveel meer omzet zal dat opleveren.
Dat kan je dus verwachten als je een Google Adwords campagne uitbesteed aan MisterCode. Wij genereren omzet voor ondernemers en dat tegen een zeer interessant maandprijs.

 

 

 

.

Website op maat

Een website op maat laten maken door ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen op korte termijn reageren op jouw vragen. Wij maken van wens werkelijkheid.

Kies hier een dienst wat je wilt

HANDIGE INFORMATIE

AANGESLOTEN BIJ