Backlinks laten maken

Wanneer je op zoek gaat naar manieren om jouw website bovenaan de zoekmachine te krijgen dan zal je toch wel vaak uitkomen bij de optie backlinks. Er zijn een hele hoop bedrijven die backlinks maken, vrijwel allemaal doen ze dit om beter op te vallen. Maar misschien heb jij nog geen idee wat backlinks maken nu precies inhoudt. Dat zullen we jou in dit artikel dan ook eens laten zien!

Ook backlinks laten maken voor de site?

Goed, laten we beginnen bij het begin. Een backlink is eigenlijk gewoon een verwijzing van de ene pagina naar een andere pagina. Het komt vaak voor dat je een bepaalde webpagina koppelt aan je eigen site. Als er dus iemand op die backlink klikt dan komt hij of zij bij jouw site terecht. Het voordeel van backlinks maken is dat je jouw internetverkeer echt een boost kan geven.

Bij het gebruik van de backlinks gebruik je anchorteksten, dit zijn ook wel de woorden die gekoppeld zijn aan de bepaalde link. Dit wordt ook wel “ankertekst” genoemd. Hiermee wordt de tekst bedoeld die zichtbaar is als je een link naar een andere pagina maakt. Als je b.v. een link maakt naar WordPress webshop laten maken, dan is “Wordpress webshop laten maken” de anchor tekst.Backlinks laten maken is een goede manier voor het verbeteren van je online vindbaarheid.

Het is hierin belangrijk dat er relevante links worden gemaakt. Backlinks die verwijzen naar websites die jouw tekst/bedrijf ondersteunen en waarmee je een affiniteit hebt. Zo maar lukraak backlinks plaatsen heeft dus geen zijn en kan zelf averechts werken op jouw vindbaarheid online.Door zorgvuldig te kiezen waar backlinks geplaatst worden, op relevante websites, is het een mooie ondersteuning van de overige online acties.

Andere dingen zijn bv SEO teksten laten schrijven, onderhoud van de website en een Adwords campagne starten. Dus zie backlinks maken niet als een los iets, maar gebruik het in combinatie met andere acties online om je vindbaarheid te verhogen. En laten we het hier nog maar eens zeggen. Als je vindbaarheid wordt verhoogd wordt je omzet verhoogd. Laten we hier geen doekjes om winden. Dit is waar het toch allemaal om gaat.

Heb je geen idee hoe je dit goed moet doen?
Wij bij MisterCode snappen dit spel en willen je graag helpen bij het verhogen van jouw vindbaarheid online. Speciaal voor deze ondernemers die te weinig backlinks hebben gecreëerd voor hun website of webshop bieden wij de service om backlinks te maken. Wij kunnen backlinks maken op relevante .nl, .be, .de .com websites. Net waar jij als ondernemer jouw target groep hebt. Kosten voor het maken van 10 unieke backlinks is bij MisterCode 24,95. Uiteraard zijn deze gecreëerde backlinks relevant voor jouw product, dienst.

 

 

.

Website op maat

Een website op maat laten maken door ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen op korte termijn reageren op jouw vragen. Wij maken van wens werkelijkheid.

HANDIGE INFORMATIE

AANGESLOTEN BIJ