Back to school
Website op maat

MisterCode heeft jarenlange ervaring in webdesign op maat en technische koppelingen in WordPress. Wij bouwen snel van wens naar werkelijkheid.

Website op maat maken

Waarom een WordPress website voor uw school en waarom kiezen voor MisterCode? Want er is veel keuze om elders een website te laten bouwen. MisterCode maakt WordPress websites op maat. Wij ontzorgen u als schoolbestuur met een moeiteloze opstart van de website. Ook het dagelijks gebruik van de website is zeer makkelijk en kost weinig tijd voor u als gebruiker.
Met een WordPress website is veel mogelijk voor uw school. Er kan op deze manier een online platform gecreerd worden die precies past bij uw school. Enkele toepassingen die geintegreerd kunnen worden zijn:

 • een afgeschermde en beveiligde ouder-omgeving creeren,
 • een speciale lerareninlog introduceren waarin agenda, rooster, vakantie, en een intern communicatiemiddel geinplementeerd kan worden,
 • makkelijk in te vullen contactformulier kunnen worden toevoegen,
 • het toevoegen van online lesmaterial en online lessen,
 • of complexe aanmeld en registratie formulieren voor leerlingen/ouders.

Uiteraard zijn er bij een WordPress website nog veel meer mogelijkheden denkbaar. Een WordPress website laten maken kan dus voor u als schoolbestuur erg interessant zijn. Voor het maken van een WordPress website hebben wij bij Mistercode een bijzondere manier gevonden. Een manier die wij hebben uitgewerkt om volledig op uw school aan te sluiten. Wij hebben er uiteraard ook aan gedacht dat u als schoolbestuur de website makkelijk moet kunnen gebruiken. Bij oplevering van uw school website is deze dan ook voorzien van een simpel te gebruiken back-office gedeelte. Die werkt als een soort blokkenset waar uw zelf eventueel aanpassingen kan doen aan foto’s, content of indeling. U heeft zo zelf volledige controle op de inhoud van uw eigen op maat gemaakte website. Wilt u liever dat wij de aanpassingen van uw website voor onze rekening nemen? Dat kan natuurlijk ook, geen enkel probleem. Hieronder leggen wij uit hoe onze werkwijze voor scholen in elkaar steekt en welke voordelen dit voor u heeft.

Onze werkwijze

 Elk project en elke website is voor Mistercode uniek. Wij bieden geen “one size solution” aan, wij bieden maatwerk voor elke school. Hier hebben wij een unieke manier in gevonden waardoor een WordPress website op maat gemaakt zeer interessant geprijsd is.  Door onze unieke manier kunnen wij een WordPress website opmaat maken  voor de prijs waar andere partijen een “one size fits all solution” voor aanbieden.
Als u contact met ons opneemt om een WordPress website te laten maken dan gaan we samen kijken wat u nodig heeft. We kijken daarbij samen met u naar de ideeën die u heeft, de behoefte die uw school heeft en adviseren en staan u bij in dit voortraject.

Als wij een helder beeld hebben wat u voor ogen heeft, wat u mooi vindt, welke pagina’s u nodig heeft en welke specifieke eigenschappen de website moeten hebben. Dan gaan wij aan de slag en maken enkele designs voor u.
U als schoolbestuur kan dan kiezen wat u mooi vindt en hoe de uiteindelijke website er uit komt te zien.

U kan hier niet alleen kiezen uit de diverse designs, maar ook onderdelen van de verschillende designs samen voegen tot uw ideale website. Ook is dit het moment om, nu u de designs voor u heeft, nog eventuele wijzigingen aan te brengen in uw plan, layout en indeling. Als het voor iedereen helder is hoe de uiteindelijke website er uit moet komen te zien. Dan gaan wij aan de slag en starten we met het op maat maken van uw website.

Invulling geven

Als het design helder is kunnen wij aan de slag met uw WordPress website op maak maken. Ons team gaat aan de slag om zo snel mogelijk een volledige website samen te stellen.
In de tussentijd levert u foto’s teksten, logo en andere inhoud relevante stukken aan. Heeft u zelf geen zin om de teksten te schrijven of heeft u mooie foto’s nodig voor uw school website dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Wij van Mistercode werken samen met een groot netwerk van ZZP’ers die stuk voor stuk kwaliteit leveren op een vakgebied.

 

Gemak dient de mens

Is uw op maat gemaakte worddpress website helemaal klaar en opgelevert? Dan geven wij uitleg over hoe u zelf heel eenvoudig aanpassingen kan doen aan uw eigen website. Hiervoor heeft u ons niet nodig. Bij oplevering van uw school website is deze namelijk voorzien van een simpel te gebruiken back-office. Dit systeem werkt als een soort blokkendoos waar uw zelf eventueel aanpassingen kan doen aan foto’s, content of indeling. U heeft zo zelf volledige controle op de inhoud van uw eigen op maat gemaakte website. Wilt u liever dat wij de aanpassingen van uw website voor onze rekening nemen? Dat kan natuurlijk ook, geen enkel probleem.

 

En er is meer

Naast een WordPress website op maat maken kunnen wij van Mistercode nog veel meer.

 • Programmeren van specifieke wensen
 • Hosting leveren (shared and private)
 • Emailserver beheer
 • Bug fixing van uw bestaande website
 • Applicaties bouwen voor uw website
 • Maandelijk onderhoud van uw website
 • Aanpassen van bestaande websites
 • Foto en video shoot
 • Design van flyers,brochures

Website op maat

Een website op maat laten maken door ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen op korte termijn reageren op jouw vragen. Wij maken van wens werkelijkheid.

HANDIGE INFORMATIE

AANGESLOTEN BIJ