Back to school
Bug fixing

Heeft u problemen met uw bestaande website of applicatie, wij kunnen u helpen.

Bug fixing website/applicatie

Onderhoud van websites, webapps of mobiele applicaties is een proces waarbij een product na levering wordt gewijzigd om fouten te corrigeren, de functionaliteit te verbeteren of het product eenvoudig aan te passen aan een aangepaste omgeving.Mistercode biedt een breed scala aan bugfixing- en onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat de website of applicatie soepel en volledig in overeenstemming met de eisen van de klant werkt. Met de hulp van ons professionele team van experts bieden wij kwalitatieve bug fixing van uw bestaande websites en applicaties. 

Onze werkwijze

U als Scoolbestuur meldt de bug bij Mistercode en van dat moment gaat ons team aan de gang.
Onze quality Analyst reproduceert de bug. Het ontwikkelingsteam test de geïdentificeerde bug om te controleren of het echt een bug is, of dat er iets anders aan de hand is.
Als het een bug is dan starten we met  het ontwikkelen van een oplossing. De Quality Analyst test de bugfix in de volgende release en controleert de werking van de applicatie op website.
Soms is het nodig om nieuwe functionaliteit toe te voegen of bestaande functionaliteit te wijzigen om het product efficiënter, sneller en bruikbaarder te maken. Mistercode biedt een complete oplossing voor verbeteringen aan de front-end en bugfixing van de back-end voor websites, mobiele en webapplicaties.

Code optimalisatie

Onze professionals hebben expertise in het optimaliseren van code voor uw website of applicatie. Dit kan het rectificeren van de code voor standaardisatiedoeleinden omvatten; het verminderen van de regels code zonder de werking en output te beïnvloeden; het omzetten van een niet-robuuste en niet-schaalbare code naar een robuuste en schaalbare code.

Snelheidsoptimalisatie

Laadtijd van pagina’s is een belangrijk onderdeel van de gebruikerservaring. In feite wordt het ook een belangrijke factor in de rangschikking van zoekmachines. Gezien het belang ervan, optimaliseert Mistercode  de laadsnelheid van uw website om de gebruikerservaring te verbeteren en zoekmachine vriendelijk te maken.

Beveiligingsonderhoud

Mistercode zorgt ervoor dat uw systemen 24/7 beveiligd blijven. Beveiligingsonderhoudsservices kunnen back-ups omvatten, machtigingen en eigendomsrechten verlenen voor kritieke bestanden en mappen, de toewijzing van rechten controleren, systeemlogboeken controleren enz. Of een verzoek om een ​​nieuwe functie.

En er is meer

Naast een WordPress website op maat maken kunnen wij van Mistercode nog veel meer.

  • Programmeren van specifieke wensen
  • Hosting leveren (shared and private)
  • Emailserver beheer
  • Bug fixing van uw bestaande website
  • Applicaties bouwen voor uw website
  • Maandelijk onderhoud van uw website
  • Aanpassen van bestaande websites
  • Foto en video shoot
  • Design van flyers,brochures

Website op maat

Een website op maat laten maken door ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen op korte termijn reageren op jouw vragen. Wij maken van wens werkelijkheid.

HANDIGE INFORMATIE

AANGESLOTEN BIJ