Wat is SEO?

Bedrijven krijgen steeds vaker te maken met de belangrijke rol van SEO. Nu is het voor een hoop bedrijven niet echt makkelijk om hiermee om te gaan, vaak weten zij nog niet eens wat deze term inhoudt. Aangezien het voor zowel ondernemers als voor particulieren met een website van cruciaal belang is dat de SEO waarde van de site hoog is zullen we jou het een en ander laten zien omtrent deze toepassing. Op die manier weet je wat je met SEO kunt bereiken op het internet.

Wat is SEO nu precies?

De term SEO staat ook wel voor Search Engine Optimisation. In Nederland noemen wij het ook wel eens zoekmachine optimalisatie. Het is dan ook het daadwerkelijk optimaliseren van een bepaalde site binnen de zoekmachines. Men kan dit op verschillende manieren doen. De meest voor de hand liggende manier om SEO toe te passen op jouw website is om speciale keywords te gebruiken. Dit zijn zoekwoorden die je aanbrengt in de tekst om op te vallen op het internet. Deze keywords kunnen van alles zijn, ze zien vooral op het doel van de site. Ben jij dus een slotenmaker in Amsterdam dan zullen enkele zoekwoorden kunnen zijn: Slotenmaker Amsterdam, Amsterdamse slotenmaker of Slotenmaker in de regio Amsterdam.

De voordelen van SEO

Er zitten aanzienlijk veel voordelen aan het toepassen van SEO bij jou op de website. Op de eerste plaats zal je middels SEO zorgen voor een goede vindbaarheid op het internet. Op het internet zijn echt talloze websites te vinden, het is wel belangrijk dat jouw site zo hoog mogelijk in de zoekmachines komt te staan. Door een goede SEO waarde voor jouw site ben je in staat om bijvoorbeeld van pagina 3 naar pagina 1 binnen Google te gaan. Het resultaat is dat er veel meer mensen bij jou op de site terecht komen, dit brengt uiteraard weer een hogere verkoop teweeg. We hebben nog nooit een bedrijf gehoord die afstand neemt van een hogere omzet, maak dus ook de stap en sluit je aan bij de bedrijven die SEO weten toe te passen.

Een ander voordeel is dat jouw site een stuk betrouwbaarder overkomt. Het blijkt namelijk dat de meeste mensen de sites op de latere pagina’s niet vertrouwen. Door een toppositie te hebben binnen Google weet je dus zeker dat iedereen jou aanziet voor een respectabel bedrijf. Het laatste voordeel is dat deze vorm van marketing een stuk langer zijn werk kan doen. Een goede SEO tekst zal namelijk voor jaren lang bovenaan Google kunnen staan, terwijl andere vormen van marketing of advertising een stuk minder lang meegaan. Dit maakt het dan ook echt een prima investering om te maken, er zijn immers een hele hoop SEO marketingbureaus in ons land te vinden.

Wij bij MisterCode kunnen het SEO deel van jouw website voor uw oppakken.
Wij bouwen jouw website of webshop zo dat deze optimaal is ingesteld voor de zoekmachines.

Door SEO “Search Engine Optimization” toe te passen bij het bouwen van de website heb je een website die optimaal is ingesteld voor de grote zoekmachines van tegenwoordig.

Om de online bekendheid en vindbaarheid te verbeteren kunnen wij maandelijks SEO-werkzaamheden voor je uitvoeren.
Wij doen maandelijks een SEO-analyse van jouw website en dat van je concurrenten, doen keyword analyses, passen keywords aan, doen linkbuilding en optimaliseren zo maandelijks de website om de vindbaarheid online te verhogen en te verbeteren. Dit resulteert in een betere positie op bv de Google zoekpagina. Wat weer resulteert in meer potentiele klanten op de website en webshop.

Ook als je al een website of webshop hebt kunnen wij je helpen. We beginnen dan eerst met een grondige analyse van jouw website en passen zo nodig al meteen dingen aan.

Tekst op soort tekst en de hoeveelheid tekst de website is ook van belang bij een goede SEO. Als dit bij jouw huidige website niet goed is kunnen wij hier mee helpen.
Onze tekst schrijvers kunnen SEO geoptimaliseerde teksten schrijven voor jouw website. Of we geven tips hoe je dit zelf kan doen.

De volgende dingen zullen wij dan maandelijks voor de website en webshop uitvoeren.

Website analyse

Zoekwoorden analyse

Concurrentieanalyse

SEO keywords instellen

Technische optimalisatie werkzaamheden

SEO Content optimalisatie

SEO Content creatie

Als je Google Adwords gaat starten geeft dit abonnement een extra boost aan de campagne omdat je hierdoor heel goed o.a. keywords kan afstemmen op de maandelijkse advertenties op google.

Wil je hier meer over weten dan kan je ons altijd berichten.
info@mistercode.nl of je kan ons bellen op 0624845535.

Website op maat

Een website op maat laten maken door ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen op korte termijn reageren op jouw vragen. Wij maken van wens werkelijkheid.

HANDIGE INFORMATIE

AANGESLOTEN BIJ